marți, 22 februarie 2011

LA MULTI ANI, IOANA ALBERTA!

La multi ani- Ioana Alberta


La multi ani! scumpa mea IOANA - ALBERTA


LACRAMIOARA spunea:

Fie ca aceasta zi sfanta , al carui nume il porti, sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri, alaturi de parintii, bunicii si toti cei care te iubesc!
La multi ani, micuta Ioana-Alberta!

Raluca Elena spunea...
In aceasta zi sfanta, cand micuta Ioana isi va sarbatori pentru prima data frumosul nume pe care-l poarta, ii doresc sa fie sanatoasa, sa aiba o viata frumoasa alaturi de parintii si bunicii sai, Dumnezeu sa-i vegheze pasii si norocul sa nu o ocoleasca niciodata!
La multi anisori!
Doamna Dora, sa va bucurati ani multi de-acum inainte de aceasta minune din viata dvs, Ioana.

Laura N. spunea...

LA MULTI, MULTI ANI pentru micuţa Ioana Alberta, această graţie a lui Dumnezeu, înnobilată cu strălucire!
Doresc familiei, părinţilor, bunicilor şi apropiaţilor, care au primit acest D.A.R. de la Dumnezeu, multă sănătate şi viaţă lungă cu multe zile de sărbătoare în sufletul creştinilor, care astăzi îl slăvesc pe sfântul Ioan, botezătorul Domnului nostru Iisus Hristos.. Îi doresc acestui drag pui al sufletelor voastre, să se bucure de viaţă alături de voi, cu sănătate, cu multă dragoste şi cu noroc.
Laura N.

BUGAN MIHAELA. PODU TURCULUI. spunea...

-"Fie ca .DUMNEZEU.sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes,fericire si prosperitate."LA MULTI ANI!IOANA.ALBERTA.sa fi cea mai fericita persoana de pe pamant si sa-i bucuri pe parintii si pe bunici tai.CU drag MIHAELA.
7 ianuarie 2011, 23:51

Dana Dej spunea...

In aceasta zi minunata, eu iti doresc sa-ti traiesti viata asa incat sa nu-ti para rau de niciun pas facut, de niciun zambet daruit si sa ai puterea sa lasi in urma tot ceea ce te supara, pentru a putea fi fericita!D-zeu sa-ti indrume pasii pe cele mai bune carari ale vietii!!!LA MULTI ANI,draga Ioana!
DANA-Dej

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu